I ett nyligen genomfört projekt på Vätö hade vi på Norrtälje Eldstäder nöjet att designa och bygga en fribyggd Contura i7 efter kundens exakta önskemål. Det var ett projekt där kundens vision och vårt hantverk möttes för att skapa något verkligen speciellt.

Utforma som du vill med Contura i7

Med Contura i7 ges friheten att utforma sin eldstad precis som man vill.  Vårt team arbetade nära kunden för att skapa en unik, anpassad installation som inte bara integrerades väl i deras hem utan också speglade deras personliga stil. Med sin eleganta svarta finish och gjutjärnslucka, blev Contura i7 en imponerande mittpunkt i rummet.

Kundrecension från nöjd kund

Vår kund i Vätö uttryckte sin uppskattning på följande sätt: ”Norrtelje Eldstäder hade allt man som beställare kunde önska sig. Trevliga, lätta att prata med. Arbetet började på exakt den dag som var utlovad och de var klara inom angiven tid. Dessutom så stämde slutpriset på öret med offerten, världsklass! Utöver detta så såg de brister i vår beställning och kom med förslag på en bättre och mycket vackrare lösning. Man blir så glad av sådant. Eldstaden blev så vacker i ett redan väldigt vackert hus. 5 stjärnor från oss.”

Din Vision, Vårt Hantverk

På Norrtälje Eldstäder är vi stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som överensstämmer med varje kunds unika behov och önskemål. Oavsett om det gäller en helt ny design eller att integrera en eldstad i en befintlig miljö, är vårt mål att leverera en perfekt kombination av funktionalitet och estetik.

För att se fler exempel på vårt arbete och läsa fler kundrecensioner, besök gärna våra referenser på Aajoda.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi finns i Roslagen men hjälper dig även i närliggande städer. Vi utför det mesta inom eldstäder och murning.

Kamin inspiration