Våra kunder på Vätö ville ha amerikansk estetik i sitt hem och valde Norrtälje Eldstäder för att förverkliga denna dröm. Vi tog oss an utmaningen att skapa en unik och multifunktionell eldstad – en central designpunkt och en värme källa.

Fribyggd Lotus 570W

Uppdraget i Vätö, Stockholm krävde en special anpassning och integration av Lotus 570W med en blockskorsten. Putsarbetet var kritiskt för att uppnå den önskade elegansen och stilen.

Uppskattning av hantverket

Michael, vår kund, delade med sig av sitt omdöme. ”Vi är jättenöjda. Hela processen från idé till färdigt resultat var väldigt bra. Norrtälje Eldstäder var ett utmärkt bollplank genom att realisera våra idéer med deras gedigna erfarenhet – resultatet blev över förväntan. Eldstaden är ett smycke i rummet och gläder oss varje dag.” Denna typen av feedback är precis vad vi strävar efter – att överträffa kundens förväntningar.

Din vision, vårt uppdrag

Vi värdesätter varje unikt projekt och placerar alltid kundens vision främst. Vår tjänst strävar efter att lyfta dina idéer från skiss till verklighet, med precision och hängivenhet.

Drömmer du om en eldstad som berikar ditt hem både visuellt och funktionellt? Låt Norrtälje Eldstäder vara din guide från första inspirationen till det ögonblick då elden tänds.

För mer information om våra tjänster och för att se fler exempel på hur vi kan förvandla ditt hem, besök gärna vår hemsida och våra referensprojekt. våra referenser på Aajoda.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi finns i Roslagen men hjälper dig även i närliggande städer. Vi utför det mesta inom eldstäder och murning.

Kamin inspiration