Contura i6: En elegant eldstad

Det är ofta de små detaljerna som gör ett hem varmt och inbjudande. En välvald eldstad är ett sådant exempel, den fungerar inte bara som en värmekälla utan blir också en naturlig samlingsplats för familj och vänner. På Norrtelje Eldstäder har vi lång erfarenhet av att noggrant installera eldstäder. Denna modell – Contura i6 – står inte bara för värme utan även för att tillföra en mysfaktor till rummet den placeras i.

Funktion möter form

Contura i6 framhäver rummet med sin robusta gjutjärnslucka och rena linjer, ger ett intryck av både hållbarhet och klassisk elegans. Dessutom bidrar den genomtänkta konstruktionen till enkel användning och effektiv uppvärmning, vilket ger dig en eldstad som är både vacker och praktisk.

Projekt i fokus

Referensbilder från våra installationer visar tydligt hur en eldstad kan transformera ett utrymme. Varje aspekt, från vedfackens utformning till eldstadens placering, görs med omsorg för att försäkra både skönhet och funktionalitet i ditt hem.

Vad säger våra kunder

Att få positiv feedback från våra kunder är alltid uppskattat. Vi tackar Jan från Stockholm för omdömet avseende denna fribyggda Contura i6: ”Mycket nöjd med resultatet. Brinner mycket fint och rent.” För ytterligare info, och bilder på just detta projekt, besök: Referens Contura i6 Stockholm.

Ny eldstad med Norrtelje Eldstäder

Om du är intresserad av en ny eller uppgraderad eldstad, är du välkommen att kontakta oss på Norrtälje Eldstäder. Vi är med dig från första kontakten och erbjuder rådgivning och support genom hela processen – från valet av modell till den slutgiltiga installationen.
Vårt mål är att göra din upplevelse av att skaffa en eldstad problemfri och tillfredsställande. Vi vill bidra till att göra ditt hem varmare och mer välkomnande. För att se vad andra kunder säger om oss, ta gärna en titt på våra verifierade kundomdömen hos Aajoda.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi finns i Roslagen men hjälper dig även i närliggande städer. Vi utför det mesta inom eldstäder och murning.

Kamin inspiration