I hjärtat av Roslagen, där naturen möter det traditionella och moderna, har vi haft glädjen att genomföra en installation av en Contura i8 kassett i ett nyrenoverat hem. Denna modell, känd för sin stilrena design och effektiva värmeegenskaper, blev ett naturligt inslag i husets nya atmosfär.

Projektet: Contura i8 med sidoglas

Installationen av Contura i8 blev till mer än bara ett sätt att värma upp rummet. Eldstaden utvecklades snart till en central punkt för umgänge i hemmet. Med sina sidoglas sprider den inte bara behaglig värme utan bidrar även till att öka mysfaktorn i rummet.

Ny eldstad i ett nyrenoverat hus

Ulrika, ägaren till det nyrenoverade huset, delade med sig av sin kundupplevelse. ”Jättefin installation i vårat nyrenoverade hus.” Denna feedback är precis vad vi strävar efter – att överträffa kundens förväntningar.

Anpassade eldstäder efter ditt behov

Varje eldstadsinstallation är personlig och Contura i8 är ett exempel på vår skräddarsydda hjälp. Oavsett om du bygger nytt eller renoverar, strävar vi efter att erbjuda den bästa lösningen.

På Norrtälje Eldstäder är vi dedikerade till att erbjuda hållbara och estetiskt tilltalande värmealternativ för ditt hem. Vi är här för att vägleda dig genom valet av eldstad och se till att hela processen – från idé till den färdiga installationen – blir så smidig och tillfredsställande som möjligt.

För mer information om våra tjänster och för att se fler exempel på hur vi kan förvandla ditt hem, besök gärna vår hemsida och våra referensprojekt. våra referenser på Aajoda.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi finns i Roslagen men hjälper dig även i närliggande städer. Vi utför det mesta inom eldstäder och murning.

Kamin inspiration