Att förnya en öppen spis kan förändra ett helt rums atmosfär. Dessutom, i Roslagen har vi på Norrtälje Eldstäder haft äran att förnya en klassisk öppen spis. Med expertis och vision förnyade vi den gamla spisen, behöll dess ursprungliga charm och skapade ett nytt, varmt hjärta i hemmet.

Öppen spis: Gammal charm i modern tappning

Vårt första steg var att renovera den äldre spisen genom putsning. Därefter monterade vi en befintlig kamin som kunden redan ägde. Denna kombination resulterade i en perfekt symbios: den gamla spisens charm och den nya kaminens moderna effektivitet.

Öppna spisar: Kunden har ordet

Liselott från Roslagen var överlycklig med resultatet. Faktum är, med ett 5-stjärnigt omdöme skrev hon: ”Otroligt duktiga på sitt jobb med intresse för att få oss nöjda. Gav förslag på hur man kan göra för att få det så fint som möjligt. Trevliga och lätta att nå. Nu njuter vi av värmen får våran kamin!”

Se hela omdömet och fler bilder här: Referens öppen spis i Roslagen

Din öppna spis: Låt oss förvandla den

På Norrtälje Eldstäder är vi experter på eldstäder. Vi lyssnar, förstår och levererar. Samtidigt, oavsett om du vill renovera en befintlig spis eller skapa något helt nytt, är vi här för dig.

Vi tror på att skapa långvariga relationer med våra kunder. Följaktligen är vi stolta över de positiva recensionerna och de referenser från Aajoda vi mottagit genom åren.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi finns i Roslagen men hjälper dig även i närliggande städer. Vi utför det mesta inom eldstäder och murning.

Kamin inspiration