Fantastiskt arbete och resultat! Det ska tilläggas att jag som kund inte kunde vara på plats under arbetets gång men via inspirationsbilder jag delade och förklarade hur jag såg framför mig att det skulle se ut, så lyckades Norrtälje Eldstäder bygga exakt enligt min vision. Vi stämde av några gånger under arbetets gång via videosamtal och jag uppskattade särskilt att jag blev uppringd utifall fråga dök upp om hur jag skulle föredra utformningen på detaljer, vinklar och vrår innan det gåtts för fort fram och tagits i egna händer. Samtidigt bra rådgivning där jag själv var osäker. Så roligt att ”Husets hjärta” blev så lyckat!

Petra, Norrtälje
Kundfokus och kvalité från 1a mötet. Kreativa och genomtänkta lösningar. Vi rekommenderar Pontus och hans kollegor till alla som söker bra eldstads lösningar!

Urban E, Roslagen
Väldigt bra rådgivning och hjälp till att välja rätt lösning för oss. Blev en väldigt snygg lösning, och mycket bättre värme.

Garance L, Älvsjö
Jag är mycket nöjd med både installationen och bemötandet jag fått. Snabb återkoppling och en lösningsorienterad entreprenör!

Antoni I, Järfälla