Våra tjänster

Med 30 års erfarenheter erbjuder Norrtelje Eldstäder en helhetslösning utifrån dina behov, vare sig syftet är att minska din energiförbrukning eller att skapa en högre mysfaktor i hemmet. Vi bistår dig från planeringsstadiet tills dess att du har din eldstad installerad enligt önskemål.

Installation av eldstäder

Vi installerar både kamin och skorsten åt våra kunder. Våra montörer har över 30 års erfarenhet av installation och kan allt om murning, taksäkerhet, skorstenstätning samt specialarbeten.

Renovering av skorstenar

Norrtelje Eldstäder hjälper dig att renovera din skorsten samt bistår med alla typer av skorstenskötsel, såsom skorstenstätning, montage av rökgaslang samt ålders- och förslitningsskador. Vi utför murarbeten såsom uppmurning av skorstenar och putsarbeten.

Murarbeten

Vi murar och putsar hus, stödmurar, efter vad du som kund har för önskemål.
Vi utför alla typer av mur och putsarbeten. Skorstenar, i samband med eldstäder, stödmurar, puts av fasad, växthus eller vad du som kund har för önskemål.

Försäljning

Vi installerar både kamin och skorsten åt våra kunder. Våra montörer har över 30 års erfarenhet av installation och kan allt om murning, taksäkerhet, skorstenstätning samt specialarbeten.

  • Din lokala leverantör

En smidig process

Vi vill att du ska känna dig trygg under hela processen. Vi kommer hem till dig för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans tittar på dina önskemål och ger dig ett fast pris. Vi erbjuder även hjälp med praktiska bitar såsom myndighetskontakt. Vi har egna hantverkare som arbetar med montering och murning, vilket garanterar högsta kvalitet på arbetet. När produkten är installerad, städar vi upp efter oss och bokar en besiktning av en sotare för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Vi erbjuder också en genomgång av produkten om så önskas, så att du kan njuta av din nya eldstad från dag ett.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi finns i Roslagen men hjälper dig även i närliggande städer. Vi utför det mesta inom eldstäder och murning. Gratis hembesök.

Gratis hembesök
av rådgivare

Genom att skicka in mina uppgifter samtycker jag till att bli kontaktad.