Att införliva en Westbo Classic i ett hem är att välja en tidlös eldstad. På Norrtälje Eldstäder fick vi nyligen förtroendet att montera denna klassiska eldstad i ett hem i Norrtälje. Men projektet sträckte sig längre än så – vi genomförde också ett putsarbete i ett dörrhål och korridor, vilket förbättrade rummets helhetskänsla.

Westbo Classic: En Klassiker i Hemmet

Genom att installera Westbo Classic kunde vi förena klassisk design med nutida stil. Putsarbetet som vi utförde runt eldstaden bidrog till en harmonisk och estetiskt tillfredsställande utformning, vilket elegant smälte samman med rummets befintliga känsla.

Kundfeedback: En Uppskattad Förändring

Våra kunder, Daniel och Marie i Norrtälje, var nöjda med det genomförda arbetet. De uttryckte sig efter projektet genom att lämna följande omdöme: ”Fantastiskt proffsiga hantverkare! Det blev till och med bättre och snyggare än vi hade tänkt oss! Allt snabbt skött och enligt avtalat. 100% nöjda! Mvh Daniel och Marie.”

Anpassade lösningar efter ditt behov

På Norrtälje Eldstäder arbetar vi med att leverera personligt anpassade eldstadslösningar som matchar våra kunders behov och önskemål. Vi är här för att hjälpa dig, oavsett om du behöver en ny installation eller vill förbättra något befintligt i ditt hem.

Upptäck vad vi kan göra för ditt hem. För mer information och bilder från detta och andra projekt, besök gärna våra referenser på Aajoda.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi finns i Roslagen men hjälper dig även i närliggande städer. Vi utför det mesta inom eldstäder och murning.

Kamin inspiration